←  GSM Bereik

Perfect gsm-bereik in ondergrondse parkings en garages.

Image

In parkings en ondergrondse garages is een betrouwbare mobiele verbinding vaak een uitdaging.

Onze GSM-versterkingssystemen zorgen voor een sterke en stabiele mobiele dekking, zelfs in de meest uitdagende ondergrondse omgevingen.

Verbeterde veiligheid en gemak: een constante GSM-dekking in uw parkeerfaciliteit verbetert niet alleen de gebruikservaring voor klanten, maar verhoogt ook de veiligheid. In noodsituaties kunnen bezoekers en personeel gemakkelijk communiceren met hulpdiensten.
Verhoogde klanttevredenheid: klanten verwachten tegenwoordig connectiviteit overal waar ze gaan. Door het bieden van een betrouwbare mobiele verbinding in uw parking of garage, verhoogt u de tevredenheid en het comfort van uw bezoekers.

‍Investeer in GSM-versterking voor uw parkeerplaatsen en ondergrondse garages. Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek, en bied uw klanten en medewerkers de connectiviteit die ze nodig hebben.

Hoe werkt onze gsm-signaal versterker?

Feature Icon

Buitenantenne

De eerste stap is het opvangen van het mobiele signaal van buitenaf. Een buitenantenne wordt strategisch geplaatst op het dak om de best mogelijke ontvangst van het mobiele signaal van de verschillende netwerkoperatoren te ontvangen.

Feature Icon

Versterker

Het opgevangen signaal, wordt het via coaxkabels naar de versterker geleid. De bevindt zich meestal in een technische ruimte of een centraal punt in het gebouw bevindt en heeft de taak om het ontvangen signaal te versterken.

Feature Icon

Binnenantennes

De binnenantennes worden verdeeld over het gebouw en zenden het versterkte signaal uit, waarna al personen in het gebouw van een beter bereik kunnen genieten.

Onze werkwijze, stap voor stap.

Faq Img

1. Verkennen gesprek - voorstudie
2. Meting - site survey
3. Installatie - indienststelling
4. Dienst na verkoop

Met 15 jaar expertise in ons vakgebied garanderen wij steeds kwaliteit en deskundigheid. Enkele van onze referenties:

Mis geen enkele oproep meer

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel op maat voor indoor GSM-versterking.

Contacteer ons
Arrow
  • Voor iedere provider
  • Van 2G tot 5G
CTA Graphic
Cta Image