←  GSM Bereik

Onmisbare connectiviteit in industriële omgevingen.

Image

In de industrie is betrouwbare mobiele verbinding cruciaal.

Onze GSM-versterkingssystemen zorgen voor een krachtige dekking in uw fabriek of magazijn, wat essentieel is voor effectieve communicatie en operationele efficiëntie.

Verhoogde productiviteit en veiligheid: een sterke GSM-dekking stelt uw personeel in staat om snel en duidelijk te communiceren, wat niet alleen de productiviteit verhoogt, maar ook bijdraagt aan een veiligere werkomgeving. Snelle communicatie is van levensbelang bij noodgevallen of in kritieke situaties.
Duurzame en flexibele oplossingen: onze GSM-versterkingssystemen zijn ontworpen om te voldoen aan de specifieke eisen van industriële omgevingen. Ze zijn robuust, betrouwbaar en flexibel aanpasbaar aan veranderende behoeften en uitbreidingen in uw bedrijf.

Investeer in de toekomst van uw industrieel bedrijf met onze GSM-versterking. Neem contact op voor een vrijblijvend advies en zorg voor een naadloze communicatie en een veiligere werkomgeving.

Hoe werkt onze gsm-signaal versterker?

Feature Icon

Buitenantenne

De eerste stap is het opvangen van het mobiele signaal van buitenaf. Een buitenantenne wordt strategisch geplaatst op het dak om de best mogelijke ontvangst van het mobiele signaal van de verschillende netwerkoperatoren te ontvangen.

Feature Icon

Versterker

Het opgevangen signaal, wordt het via coaxkabels naar de versterker geleid. De bevindt zich meestal in een technische ruimte of een centraal punt in het gebouw bevindt en heeft de taak om het ontvangen signaal te versterken.

Feature Icon

Binnenantennes

De binnenantennes worden verdeeld over het gebouw en zenden het versterkte signaal uit, waarna al personen in het gebouw van een beter bereik kunnen genieten.

Onze werkwijze, stap voor stap.

Faq Img

1. Verkennen gesprek - voorstudie
2. Meting - site survey
3. Installatie - indienststelling
4. Dienst na verkoop

Met 15 jaar expertise in ons vakgebied garanderen wij steeds kwaliteit en deskundigheid. Enkele van onze referenties:

Mis geen enkele oproep meer

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel op maat voor indoor GSM-versterking.

Contacteer ons
Arrow
  • Voor iedere provider
  • Van 2G tot 5G
CTA Graphic
Cta Image